2017. december 24., vasárnap

Karácsonyi üdvözlet

Kedves Olvasóim!

Mindenkinek békés, meghitt karácsonyt kívánok!
Olyat, ahol az együtt töltött idő az ajándék, ahol rohanás, a teljesítménykényszer nélkül meg tudunk állni, és értő figyelemmel tudunk odafordulni szeretteinkhez. :)

"Lehalkul a város zaja
karácsony estére.
Melengeti a lelkünket
a kis gyertyák fénye.
Megszületett a szeretet
lelkünkben e napon.
Hogy a fáradt embereknek
hitet, reményt adjon."


Vero

Képek forrása: Pinterest-kalandozás







 




























7 megjegyzés:

  1. Neked is nagyon boldog karácsonyt kívánok!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Vero!
    köszönöm én is ,viszont kívánom Neked is.
    Csodaszép aranyos lapokat szedtél össze!.
    szeretettel Irén

    VálaszTörlés
  3. Kedves Vero!
    Először is boldog új évet kívánok. Másodszor pedig: egészen véletlenül bukkantam erre a blogra (épp Hámán Katóra kerestem rá a neten), és még nem tudtam tüzetesebben tanulmányozni. Azt azonban már rövid böngészgetés után is látom, hogy szíved-lelked beleadtad, beleadod e terjedelmes anyag összegyűjtésébe és igényes formába öntésébe. Ehhez szeretnék egyrészt gratulálni, másrészt biztatni, hogy mindenképp folytasd, még ha mostanság kevesebb időt is tudsz szakítani rá. Ezt azért mondom, mert szerintem nagyon fontos, hogy az ember kellő mennyiségű időt szenteljen annak, amit szívből tud csinálni. Másrészt pedig, még néhány hónapig elmondhatom magamról, hogy életem felét - 21 évet - Budapesten éltem le, és bár lassan 21 éve, hogy nem ott élek, mégis a főváros szerelmese vagyok, s noha még magamnak sem mindig vallom be, de kár lenne tagadni, hogy lelkem egy darabja szerintem ott maradt, miután elköltöztem onnan... No, de nem akarok negatív lenni, mert hiszen sose tudni, hogy mit hoz a jövő, még ha tervezzük akkor sem, szóval a lényeg, hogy szép ez az egész, szép a megannyi Budapesthez fűződő emlék, szép az élet, és Budapest egy gyönyörű város, akárki akármit is mond. :)
    Üdvözlettel: Gábor

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Gábor,
      köszönöm szépen a leveled és minden jó kívánságot! :) Igen, valóban nem fogom abba hagyni, mert mindig van valami érdekes, csak idő kérdése, hogy eljussak vele a blogolásig ;)
      Vero

      Törlés
  4. Szia, baromira tetszik a cikk :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.